facebook instagram
Menu

Alle lessen weer van start

Het kabinet heeft op 6 mei de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verder versoepeld.

Training volwassenen
En dat is goed nieuws, want na de jeugd, mogen ook volwassenen onder voorwaarden weer buiten sporten. Dat betekent dat we vanaf 11 mei kunnen starten met de zomertrainingen. Hier houden we ons aan het KNLTB-advies dat er per baan 4 leerlingen (8 op 2 banen) met een leraar mogen trainen. We hebben de trainingsschema’s aangepast aan de nieuwe data. Kijk in ‘mijn SimonTENNIS' om te zien wanneer jouw training precies begint. Ook zal de train(st)er nog een 'reminder' sturen in de app groep. Mocht je de betaling voor de tenniscursus nog niet hebben voldaan gelieve dit alsnog te doen via de betaallink in de bevestigingsmail die je eerder van ons ontving.

Hier en daar zijn er nog open plaatsen in de groepen en/of vrije uren. Ken je iemand die graag nog mee wil doen, laat hem of haar contact opnemen met ons kantoor op nummer 073-612 61 70 of via info@simontpadel.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

Maatregelen
De '1,5 meter afstand regel’ blijft uiteraard gelden. En voel je je niet lekker, heb je koorts of hoest je? Blijf dan thuis! Wij volgen de regels vanuit de Rijksoverheid en de KNLTB corona protocollen en -richtlijnen voor verenigingen en leraren. Zelf kijken we ook naar passende maatregelen om ieders gezondheid te waarborgen, dat blijft topprioriteit. Dat doen we samen met de clubs, de KNLTB en de gemeente. Tennis en padel zijn outdoor sporten zonder fysiek contact. We zijn met de trainers in overleg om de oefenstof aan te passen. Daarnaast willen we gebruik maken van extra hulpmiddelen. Denk hierbij aan pionnen om de positie van leerlingen aan te geven tijdens uitleg en extra pick-ups zodat ballen rapen niet met de handen gebeurt. Met betrekking tot club specifieke zaken zal de train(st)er je informeren via de app groepen.

Training jeugd
Afgelopen week, tijdens de jeugdlessen, hebben we ervaren dat tennis en padel in de anderhalve meter samenleving prima uit te voeren zijn. Super om te zien dat de jeugd het samen sporten zo gemist heeft en enthousiast de baan op (en af) stapte. Als je nog een vriendje of vriendinnetje hebt die graag een proefles wil volgen, laat de ouders contact met ons opnemen om deze in overleg te plannen.

Actie - Maak Kennis Met Tennis & Padel 
Ken jij nog iemand die nog nooit heeft getennist of padel heeft gespeeld? Speciaal voor hen heeft SimonTENNIS en -PADEL een mooie actie! Een lessenpakket mét een gratis Babolat racket voor een heel aantrekkelijke prijs! Deze actie geldt voor zowel volwassenen als jeugd. Bekijk de actie.

Sportkampen
‘Samen sporten’, daar draait het ook om tijdens de sportkampen van SimonSPORT. Vanaf 12 juli starten de eerste kampen weer! Tijdens deze sportweek maakt de jeugd kennis met verschillende sporten. Het is een onvergetelijke week met onwijs veel leuke activiteiten en onderling plezier. Nieuwsgierig? Bekijk dit filmpje of lees meer over de sport(dag)kampen.