facebook instagram linkedin
Menu

HC Den Bosch en SimonPADEL slaan de handen ineen voor padelavontuur

SimonPADEL gaat samenwerken met HC Den Bosch, bekend om zijn bloeiende hockeygemeenschap. Met een contract van 3 jaar zullen de twee partijen gezamenlijk de padelsport versterken op de gloednieuwe padelbanen van de hockeyclub in 's-Hertogenbosch.

Happy
Mike Simon is blij met de ondertekening van het partnerschap: "We zijn ongelooflijk happy met deze samenwerking. HC Den Bosch is een professionele, gezonde en gezellige hockeyvereniging met ruim 2.000 leden. We wisten natuurlijk al dat padel niet alleen onder tennissers enorm populair is, maar ook andere sporters aantrekt. Fantastisch dat ook hockeyers de charme van deze sport hebben ontdekt.” Animo voor padel binnen de club is er zeker. Al 350 leden van HC Den Bosch kozen voor het extra padel lidmaatschap.

Trainster Ruth van Eenennaam
De padellessen op de nieuwe banen worden namens SimonPADEL verzorgd door de trainster Ruth van Eenennaam, die haar passie en kennis van de sport zal delen met de enthousiaste leden. Geïnteresseerden kunnen zich alvast aanmelden voor de lessen, die starten in de week van 4 september. Ook niet-leden van de hockeyclub zijn van harte welkom. 

Officiële opening met clinics en demo's
De verwachting is dat de bouw van de banen in augustus voltooid is. Op 10 september is de officiële opening in aanwezigheid van demissionair minister van Langdurige Zorg en Sport Conny Helder. Op deze feestelijke dag verzorgt SimonPADEL uitdagende clinics en demo's.

Dynamische toevoeging
De samenwerking tussen HC Den Bosch en SimonPADEL belooft een dynamische toevoeging te worden aan het sportaanbod van de vereniging, waardoor de leden kunnen genieten van een nieuwe dimensie van sportieve uitdagingen en plezier.

Schrijf je nu in!