facebook instagram linkedin
Menu

Start padelcursus op gloednieuwe banen HealthCity Vught

De trainingen beginnen in de week van 6 september onder leiding van hoofdtrainer Harold Gérard. Je kunt kiezen uit verschillende trainingscursussen, geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Het is ook mogelijk om met een zelf samengesteld groepje in te schrijven. Tijdens de training werken we aan je techniek, uithoudingsvermogen, tactiek en je spieropbouw. Binnen korte tijd speel je flitsende rally’s en verbeter je je algehele lichamelijke conditie.

Eerst kijken of padel iets voor je is? Schijf je dan in voor ‘Maak Kennis Met Padel’. (Nog) Geen racket? Geen nood, ze zijn bij ons te huur. En bij sommige cursussen krijg je er zelfs 1 cadeau!

Direct inschrijven

Nieuwste padelfeatures
HealthCity Vught opent medio juli 2021 als eerste in de regio drie gloednieuwe indoor padelbanen. Een prachtig binnenpark voorzien van de nieuwste padelfeatures! 

Gratis proefles
Voor iedereen die geen ervaring heeft met padel, verzorgt SimonPADEL begin/medio augustus een gratis proefles bij HealthCity! Wil je padel een keer proberen? Stuur dan een e-mail naar info@simonpadel.nl en vermeld hierin je naam, leeftijd en telefoonnummer. Per e-mail houden we je op de hoogte van de definitieve datum en tijd.